Tutti Frutti 2 - espresso - 250 g / 1000 g
towar niedostępny
Opis
Tutti Frutti to nasza nowa sezonowa mieszanka, która zmieniać się będzie w ciągu roku.
Ma łączyć klasyczną kawę o czekoladowo-orzechowych nutach z ziarnami bardziej owocowymi, często - egzotycznymi. Wynikiem jest unikatowa mieszanka smaków, za każdym razem inna. W pierwszej odsłonie połączyliśmy wysokiej jakości kawy z Brazylii i Rwandy.
Kawa jasno wypalana, żeby zachować jej naturalne smaki i aromaty.
Mieszanka Tutti Frutti jest dostępna w dwóch wersjach - pod espresso oraz pod metody przelewowe.
Monte Carmelo |
Gitega 182 |
---|---|
Kraj pochodzenia: Brazylia |
Kraj pochodzenia: Rwanda |
Region: Cerrado, Monte Carmelo, Chapadao de Ferro |
Region: Gitega Hills, Southern Province |
Zawartość: 65% |
Zawartość: 35% |
Metoda obróbki: natural |
Metoda obróbki: washed |
Profil palenia: espresso
Opis sensoryczny: czekolada, owoce, średnia kwasowość
Autorką etykiety jest wrocławska artystka Angelika Ciach.